Taalcheck social media

Wil jij ook graag foutloos op social media?

Heb je moeite met d’s en t’s?

Of heb je gewoon een blinde taalvlek? Loop geen goodwill of sales mis door taalergernissen van anderen.

Controle spelling en grammatica social media
De TAALcheckkaart voor snelle controle op spel- en taalfouten voor al je berichten op social media!

Daar heeft Schreef Studio iets op gevonden. Zelf vind ik het heel zonde en een gemiste kans als ik een taalfout zie in iemands bericht. Daarom bedacht ik een eenvoudige en snelle manier om je teksten voor social media te laten controleren op spelling en grammatica. Ga zonder tekstfouten op social media met het taalcheckabonnement, de TAALcheckkaart van Schreef Studio. Om iedereen snel van dienst te kunnen zijn, staan we met een team voor je klaar.

Snelle taalcheck

Want dat maakt het natuurlijk interessant, een snelle reactie. Sommige berichten plan je vooruit in je strategie voor social media. Andere berichten moet je spontaan en op korte termijn plaatsen. Online kan het snel gaan.

NU 12 keer een taalcheck voor de prijs van 10. Dit is goed voor 12 korte berichten voor Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Een kort bericht is tot 90 woorden. Langere teksten zijn natuurlijk ook mogelijk, dan tel je de volgende taalcheck er gewoon bij op.

 Je bespaart nu 20%.interesse-bestel-nu

Help, die spelling!

Schreef Studio helpt je graag met de spelling en grammatica van je teksten. Niet iedereen zal misschien struikelen over een verkeerd gespeld woord. Toch zou het zonde zijn dat net die paar klanten zich wel storen aan de spelfout. En dat die klanten daardoor het contact opzeggen. Terwijl het zo makkelijk te voorkomen is met de TAALcheckkaart.

In een paar handelingen (kopiëren, in WhatsApp plakken en versturen) laat je je tekst controleren op spelling en grammatica. Zo kom je zonder spellingsfouten en grammaticafouten op social media.

Hoe werkt het?

Stuur een tekst via WhatsApp. 1 taalcheck is maximaal 90 woorden. Bij meer woorden, komen er meer taalchecks bij.
De taalcheck is van toepassing op spelling en grammatica.

Voor inhoudelijk of strategisch advies helpen we je natuurlijk ook graag verder. Je kunt je activiteiten op social media ver vooruit plannen. Om je verder te helpen met inhoud en strategie op social media, neem dan even contact op.

Neem contact op
Infographic Taalcheckkaart
Infographic hoe de TAALcheckkaart werkt – snel en eenvoudig!

Wat kost de TAALcheckkaart?

De TAALcheckkaart is een abonnement. Je betaalt vooruit en verrekent per taalcheck. Dus een keer betalen en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Voor 12 keer heb je dan een taalcheck binnen handbereik.

De TAALcheckkaart kan je geld besparen. Geen weglopende klanten of imagoschade door verkeerde spelling, dat is heel wat waard. In enkele simpele handelingen heb je het geregeld. En: een TAALcheckabonnement is betaalbaar. Je kunt nu zelfs profiteren van een aanbieding. Puur omdat ik het zonde vind dat je onnodig met een taalfout online gaat. Nu 12 taalchecks voor de prijs van 10 taalchecks!

Profiteer nu van 20% korting en betaal 39,90 euro voor 12 taalchecks.

Je hebt dus nu een taalcheck van jouw post op social media voor maar 3,33 euro per taalcheck zonder spelling- en grammaticafouten op social media! Snel en eenvoudig!

Hoe bestel ik de TAALcheckkaart?

Stuur mij een mail met je gegevens. Schrijf erbij dat het om de TAALcheckkaart gaat. Ik mail je de gegevens door. Na betaling is het abonnement op de taalchecks van kracht.

Het werkt eenvoudig, snel en discreet.

Neem contact op