Referenties

Ik laat mijn opdrachtgevers graag tevreden achter! Of het nu gaat om tekstschrijven, vormgeven, eindredactie of projectmanagement. Mijn werk doe ik met veel plezier en toewijding. Hieronder staan enkele referenties van personen met wie ik heb samengewerkt, waarvoor dank.

 

Bob Schrover van Buro 3-10

Eveline heeft mij geholpen met de tekst voor mijn website. In eerste instantie wist ik niet goed waar te beginnen en wat te schrijven. Door de hulp en vraagstelling van Eveline kreeg ik in de loop van het schrijfproces een steeds duidelijker beeld. Hierdoor heb ik grotendeels de tekst zelf kunnen schrijven en ben ik erg tevreden over het eindresultaat.
De samenwerking heb ik als prettig en professioneel ervaren en ik zal zeker terugkomen als ik in de toekomst weer hulp kan gebruiken.

Marjolein Bentvelzen van Marjolein.Inc

Eveline heeft mij heel goed geholpen met het ontwerp van verschillende tegoedbonnen voor de diensten die ik aanbied. Ze denkt mee, geeft goede adviezen die heel goed zijn afgestemd op verschillende doelgroepen. Ze is kwaliteitsgericht, alles is tot in detail bedacht en uitgewerkt. En ook niet onbelangrijk: het ziet er ook nog prachtig uit! Ik ben erg blij met de tegoedbonnen!

 

Jannelien Wieland van Centrum Kristal, Rivierduinen

Recent kreeg ik de kans om samen te werken met Eveline Korving voor het vormgeven van mijn proefschrift. Het is een ontzettend mooi boekje geworden. Ik heb veel complimenten gekregen over de vormgeving.
Eveline is met haar flexibele en persoonlijke benadering heel klantgericht. Ze werkt snel, begreep precies mijn wensen en heeft met haar goede adviezen en ondersteuning bij mij alle zorgen over lay-out en vormgeving weggenomen.
Misschien nog wel het mooist is haar ontwerp van de omslag. Passend voor de wetenschappelijke context met opvallende kleuren waardoor je het proefschrift gewoon even moet bekijken.

 

Gré Eleveld van Dienst Justitiële Inrichtingen

Eveline Korving heeft onder grote tijdsdruk haar redactionele vaardigheden op uitstekende wijze ingezet waardoor informatie voor verschillende doelgroepen tijdig en goed leesbaar beschikbaar is gemaakt. Zij is iemand die meedenkt, adviseert en op prettige en dienstverlenende wijze samenwerkt met medewerkers op verschillende niveaus in de organisatie.

 

Pieter Boddaert van Tappan Communicatie

Eveline heeft zich een jaar lang met veel enthousiasme ingezet voor het programma ‘Modernisering Gevangeniswezen’ bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Eveline werkte op locatie bij de klant en wist zich snel te verdiepen in de complexe materie. Ze werkte met succes aan een groot aantal communicatiemiddelen, van brochures, brieven en rapporten tot digitale magazines.

 

Marjet de Ruyter van NTI

Eveline heeft gedurende enkele maanden aan een interne redactie-opdracht gewerkt. Zij heeft zich met enkele korte instructies zeer snel ingewerkt in onze organisatie en werkt zelfstandig. Eveline is een goede redacteur en daarnaast een plezierige collega.

 

Joost van Leusen van Shiatsupraktijk Oegstgeest

Ik vond het werken met Eveline heel plezierig, Eveline kan goed luisteren, en weet in de teksten de belangrijke dingen voor het voetlicht te krijgen.

 

Nettie Bakker van vakblad en website Verkeerskunde

Ik blijf jou en jouw bijdrage aan VK herinneren als: succesvolle jager op foto’s voor de site, behulpzaam, collegiaal, loyaal en geïnteresseerd, razendsnel met cms, keurige berichtgeving, makkelijk met Engels, snel de VK-toon en selectiekeuze te pakken, geen risico’s genomen door bij twijfel steeds te vragen.

 

Jacques Lorsheijd van vakblad en website Verkeerskunde

Fijn dat je het werk van onze collega zo goed onder je hoede hebt genomen. Iets wat we al snel en met een gerust hart aan je over konden laten. Bedankt, ik vond het erg prettig met je te mogen samenwerken.

 

Fam. Zwartjes

Eveline heeft een prachtige site gemaakt over ons huis. Mooie indeling, leuke en informatieve teksten en sfeervolle fotoreportage.
Wij zijn heel blij met de wijze waarop Eveline ons huis presenteert op de site. Helemaal perfect!