VORMGEVING

Vormgeving Grafisch vormgever

Bij een nieuwe folder of website komen vaak lastige vragen naar voren. Wat wil je overbrengen? Heb je goed beeldmateriaal? Hoe krijg je dat passend in je huisstijl? Of als startende ondernemer: Wat wordt eigenlijk jouw huisstijl?

Vormgeving van logo en boek

Ik kan gelijk voor je aan de slag voor een opmaakopdracht. De ene klus is omvangrijker dan de ander. Denk aan een folder of een boek, of een eenvoudig logo of een complete huisstijl. Jij weet misschien al precies wat je wilt, een ander heeft nog geen idee hoe het logo eruit moet komen te zien. Een boek of proefschrift opmaken, hoe gaat dat in zijn werk? Ik kan je veel werk uit handen nemen.

Voor een spetterende presentatie

Ik denk ook graag met je mee. Waar sta je nu met jouw bedrijf en waar wil je naartoe? Dit is in teksten belangrijk, maar ook in vormgeving. In een een-op-eengesprek bespreken we jouw ideeën en vraag ik door. Zo komen we tot een duidelijk idee van wat je wilt uitstralen, wat je wilt overbrengen. En ik stop pas als je tevreden bent met het eindresultaat!

Je kunt bij Schreef Studio terecht voor een logo, een visitekaartje en complete huisstijl. Voor brochures of een heel boek ben je hier ook aan het goede adres. Schreef Studio kan het volgende voor je verzorgen:

  • vormgeving
  • (eind)redactie
  • tekstschrijven

Zo heb je zonder veel moeite en met persoonlijke service een complete folder met vormgeving, beeldmateriaal en tekst!

Voorbeelden

Dana van Beek startte haar eigen bureau voor training en coaching. Haar specialisatie is ontheemding. Zij zocht iemand die het hele pakket kon verzorgen: een logo-ontwerp, een website en ook de vulling van de website. Haar initialen D en B nodigde mij uit tot dit ontwerp. De kleuren groen en blauw passen goed bij haar en haar portretfoto's. Voor de website deed ik zoekwoordenonderzoek, schreef ik de teksten, maakte passende illustraties en vond geschikt beeldmateriaal.

Marjolein.Inc staat voor drie functies. Alle drie de functies wilde ik weergeven in het logo. 1. De cirkels zijn te zien als de cameralens van powershootcoach. 2. De verschillende kleuren van de cirkels voor kleurenconsulent. 3. De cirkels symboliseren het centraal stellen van iemand als loopbaancoach. Het logo is ook goed te gebruiken zonder vermelding van de functies.
Website Marjolein.Inc

Artful Wood maakt lieflijke schilderijen op boomschijven en wanden. Kinderschilderijen maar op aanvraag ook voor volwassenen. Met het logo wilde ik in een keer laten zien wat haar stijl is. In het logo heb ik twee afbeeldingen (elfje en eekhoorntje) verwerkt uit verschillende schilderijtjes.

Profielschets of 'hero image'

Een tekening die jou karaktiseert. In een oogopslag zien hr-managers bij een sollicitatie wie ze voor zich hebben. Of gebruik het als 'hero image' op je website: een opvallende manier om jezelf te laten zien. Zo'n profielschets kan in tekening of met foto's of een combinatie van beide.

Marjolein.Inc wilde professionele tegoedbonnen die zij zelf kon printen. En de bonnen moesten natuurlijk aansluiten bij haar huisstijl. Bij gesloten bon zie je de cirkel met spreuk, bij openen de informatie. Voor deze opdracht verzorgde ik de vormgeving en tekstredactie.
Website Marjolein.Inc

Een proefschrift publiceren is een spannend moment naar de promotie. Met persoonlijke benadering en het overnemen van de contacten met de drukker ontnam ik de promovenda enige stress. Een professionele en vrolijke uitstraling voor het omslag, met een goed leesbare en rustige opmaak voor het binnenwerk. De foto is aangeleverd door de promovendus. De foto komt terug op elke hoofdstukopening. Deze opmaak is in 1 kleur (zwart), waarbij je wel kunt spelen met gradaties.

Logoschetsen in vrouwelijke en neutrale stijlen voor timmerbedrijf Ze Hout, een timmervrouw. Zij houdt wel van een retro-uitstraling, vandaar dat er ook een badge in fijne retrokleuren tussen zit. Zij koos voor het ontwerp met het bruinhouten 'zaagblad' met afgeronde zaagtanden en blauwe letters.

Website Huis te koop

Een site voor een te koop staand huis in Friesland om extra aandacht te genereren. Alles geregeld van provider en domeinnaam tot websiteontwerp en webteksten. Zonodig in overleg met de huiseigenaren. De foto's mochten overgenomen worden van de makelaar.
Bekijk website

Folder voor ledenwerving voetbalvereniging. Op basis van input van de opdrachtgever teksten geschreven, beeldmateriaal verzameld en getekend en in vrolijke en overzichtelijke lay-out gegoten.