Proefschrift opmaak

 

Proefschriftopmaak op maat

Druk met de laatste loodjes aan je proefschrift? En je zoekt ook nog een mooie vormgeving voor je promotieonderzoek? Bij promoveren moet je een hoop zaken regelen, en je wilt ook dat je proefschrift een hele mooie opmaak krijgt. Een opmaak die bij jou past en bij je proefschrift. Hier ben je aan het goede adres voor een persoonlijke benadering. We bespreken samen je wensen voor de opmaak van je onderzoek, inclusief het beeldmateriaal. De opmaak van het binnenwerk en natuurlijk een mooi omslag. De uitnodiging en de stellingen moet je natuurlijk niet vergeten. Ik denk met je mee, en kan ook het contact met de drukker overnemen. Verlicht dat al wat stress? Je proefschrift is bij Schreef Studio in goede handen.

Het blijft JOUW proefschrift maar met minder STRESS

Een proefschrift publiceren is een persoonlijk proces. Daarom vind ik het ook zo leuk om proefschriften op te maken, en het hele drukproces te begeleiden. Ik sta voor een persoonlijke benadering, ik werk snel en ik houd jouw wensen en planning goed in de gaten.

  • Persoonlijke benadering

  • Rustige of juist opvallende vormgeving

  • Contactpersoon voor drukker

button gele rand grijs informatie

Voorbeeld opmaak proefschrift omslag, binnenwerk en de uitnodiging gebaseerd op het omslag.
Voorbeeld opmaak proefschrift omslag, binnenwerk en de uitnodiging gebaseerd op het omslag.

Wat er allemaal bij komt kijken

Elke universiteit heeft haar eigen voorschriften voor het promoveren. Dus ook hoe je promotieonderzoek er ongeveer uit moet zien. Er zijn vaste voorschriften voor de titelpagina, wat er op moet komen te staan. Er zijn vaste onderdelen die in het proefschrift niet mogen ontbreken: promotiecommissie, inleiding, Engelse samenvatting, Nederlandse samenvatting, een dankwoord. We controleren of het boek compleet is. Daarnaast controleren we of de afbeeldingen geschikt zijn om te drukken. Is de resolutie bijvoorbeeld hoog genoeg? Komen de grafieken goed over?

Daarnaast zijn er nog losse onderdelen zoals de stellingen en de uitnodiging. Het is het mooiste deze twee natuurlijk in de stijl van je boek op te maken.

En welke drukker gaat jouw boek drukken? Ik heb contacten met verschillende goede drukkers door het land. Vaak vraagt de promoverende zelf een offerte op, de rest van de contacten over het drukwerk kan ik overnemen. Zo houd ik de planning met de drukker in de gaten en overleg over de aanlevering van het proefschrift.

Wil je meer weten? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op